بهترین هاردهای اکسترنال اقتصادی

بهترین هاردهای اکسترنال اقتصادی

ادامه مطلب
ویژگی‌های لپ‌تاپ مناسب طراحی گرافیک و تدوین ویدیو

ویژگی‌های لپ‌تاپ مناسب طراحی گرافیک و تدوین ویدیو

ادامه مطلب
هارد اکسترنال قابل‌حمل

هارد اکسترنال قابل‌حمل

ادامه مطلب
طول عمر و دوام SSD

طول عمر و دوام SSD

ادامه مطلب
Asus ROG XG17AHPE : بهترین مانیتور بازی قابل حمل

Asus ROG XG17AHPE : بهترین مانیتور بازی قابل حمل

ادامه مطلب
Lenovo ThinkVision M14 : بهترین مانیتور قابل حمل

Lenovo ThinkVision M14 : بهترین مانیتور قابل حمل

ادامه مطلب
Asus ProArt PA32UCX : بهترین مانیتور کامپیوتر HDR

Asus ProArt PA32UCX : بهترین مانیتور کامپیوتر HDR

ادامه مطلب
Aorus FO48U 4K OLED : بهترین مانیتور رایانه HDR برای بازی

Aorus FO48U 4K OLED : بهترین مانیتور رایانه HDR برای بازی

ادامه مطلب
سامسونگ  UR59C: بهترین مانیتور کامپیوتر K4 اقتصادی

سامسونگ UR59C: بهترین مانیتور کامپیوتر K4 اقتصادی

ادامه مطلب
MSI Oculux NXG253R : بهترین مانیتور کامپیوتر برای eSports

MSI Oculux NXG253R : بهترین مانیتور کامپیوتر برای eSports

ادامه مطلب

روترهای وای – فای به سادگی هک می شوند

روترهای وای – فای به سادگی هک می شوند روترهای وای – فای که برای ایجاد شبکه های بی سیم اینترنت در منازل یا ادارات به کار می روند به سادگی قابل هک کردن هستند.

به گزارش  سی نت : یافته های موسسه امنیتی Security Evaluators of Baltimore نشان می دهد که 13 نوع روتر مشهور مورد استفاده در بازار برای دسترسی بی سیم به اینترنت توسط فرد یا افرادی که در حد متوسط از دانش فنی برخوردار باشند قابل هک کردن است.

از این 13 نوع روتر 4 مدل راحت تر قابل هک کردن هستند، زیرا فاقد امکانات لازم برای مدیریت دسترسی هستند و بنابراین نباید تصور کرد که کاربران در زمان استفاده از روترهای بی سیم از امنیت برخوردارند.

نکته دیگر آن است که تمامی روترهای یاد شده دارای آسیب پذیری های امنیتی جدی هستند که از سوی هکرها از راه دور قابل سواستفاده بوده و لذا می توان به راحتی کنترل آنها را در دست گرفت.

گفتنی است تعداد حملات به روترهای بی سیم روز به روز در حال افزایش است، به گونه ای که تنها در سال 2011 بیش از 4.5 مودم در برزیل به علت همین نوع نقص های امنیتی هک شده اند.

موس های بلوتوث می توانند باعث آشکار شدن کلمه های عبور شما شوند!

 

 

ماوس های بلوتوث می توانند باعث آشکار شدن کلمه های عبور شما شوند!
ماوس های بلوتوث می توانند باعث آشکار شدن کلمه های عبور شما شوند!

    ما در این مقاله یک آسیب پذیری پنهان در ارتباط ماوس های بلوتوث که ممکن است باعث درز و آشکار شدن اطلاعات شما، شامل کلمه های عبور شوند را به شما معرفی می کنیم.

ارتباطاتی که از طریق ماوس های بلوتوث ایجاد می شوند، عموماً رمزگذاری نشده است هستند. وقتی شتاب دهی پیش فرض ماوس فعال باشد با Sniffing (بو کشیدن) ارتباط ماوس، ما می توانیم حرکات و خط سیر ماوس بر روی صفحه نمایش را از نو بازسازی کنیم. در نتیجه اگر کلمه های عبور با استفاده از یک صفحه کلید نرم افزاری تایپ شوند حرکات ماوس Sniff شده کلمه های عبور را آشکار می سازند. ما در سیستم های لینوکس بازسازی خط سیر ماوس را به شکلی بسیار واضح و عالی و در سیستم های ویندوز و مکینتاش این بازسازی را در حدی نزدیک به عالی مشاهده نمودیم.

دزدان اینترنتی چگونه پول‌هایمان را می‌برند؟!

دزدان اینترنتی چگونه پول‌هایمان را می‌برند؟!

دزدان اینترنتی چگونه پول‌هایمان را می‌برند؟!

  زمانه عوض شده است، قبلا اگر سیم و سیم‌چین و شاه‌کلید و ابزارهایی از این دست لازم بود تا سارقی از درهای بسته عبور کرده و اموال مردم را بدزدد الان ممکن است بنشیند در خانه و بدون آنکه منتظر تاریک شدن هوا یا خلوت شدن محلی باشد آرامتر از قبل کارش را انجام دهد. حتی ممکن است پایش را روی پای دیگرش انداخته باشد و همزمان با نوشیدن یک فنجان قهوه تلخ! به این کار مشغول باشد.

به جای انبردست و سیم‌چین و ابزار دقیق و انواعی از سیم و انبر و شاه‌کلید هم یک «صفحه‌کلید» پیش رو دارد که کارکردن با آن به مراتب آسان‌تر از آن ابزار دقیق و ظریف است! فقط کافی است یک رایانه و دسترسی به اینترنت داشته باشد. بقیه‌اش دیگر به توان ذهن و تخصص در ​زمینه رایانه و تبحر در اینترنت بستگی دارد.

مراقب باشید! هکر‌ها به شبکه موبایل نفوذ کرده‌اند

 

مراقب باشید! هکر‌ها به شبکه موبایل نفوذ کرده‌اند

  هکرها می‌توانند با استفاده از 4 گوشی ارزان‌قیمت و یک نرم‌افزار متن باز، تماس‌های تلفنی شبکه جی.اس.ام را استراق سمع کرده و متن پیامک‌های ردوبدل‌شده در این شبکه را بخوانند.

ابوالفضل کریمی: در گردهمایی سالانه هکرها در برلین با نام کنگره کلوپ کامپیوتر کِی‌آس (به معنی آشوب)، CCC ، کارستن نوهل و سیلوین مونات، تکنیک استراق سمع خود را شرح دادند. کار آن‌ها بر اساس تحقیقاتی است که نشان می‌دهد حفره‌های امنیتی زیادی در گسترده‌ترین فناوری تلفن همراه وجود دارد. آن‌ها نزدیک به یک سال برای کنار هم قرار دادن ابزار استراق سمع خود وقت صرف کردند.

زبده‌ترين تيم‌هاي هك ايران را بشناسيد!

 

زبده‌ترين تيم‌هاي هك ايران را بشناسيد!

مسابقه مقدماتي «هک و نفوذ» از مجموعه رقابت‌هاي «نفوذ و دفاع در فضاي مجازي» توسط مرکز آپا دانشگاه صنعتي شريف با هدف احراز صلاحيت تخصصي و انتخاب تيم‌هاي شرکت‌کننده در مرحله اصلي مسابقه هک و نفوذ برگزار شد.
 

در اين مرحله که با شرکت 49 تيم از مراکز دانشگاهي، شرکت‌هاي خصوصي و گروه‌هاي متخصص فعال در اين حوزه برگزار شد، تيم‌هاي شرکت کننده در محورهاي مختلفي همچون سوالات عمومي امنيت، نفوذگري در وب، کشف شواهد الکترونيکي (Forensics)، مهندسي معکوس (Reverse Engineering) و نوشتن کد سوء‌استفاده (Exploiting) به رقابت پرداختند و به چالش‌هاي طراحي شده پاسخ دادند.

اين مرحله به صورت برخط و از راه دور و با اتصال هر يک از تيم‌هاي شرکت‌کننده به صفحه سوالات مسابقه برگزار شد. هر يک از تيم‌هاي شرکت کننده در اين مرحله با حل هر چالش به يک کليد دست پيدا مي‌كردند كه با ثبت کليد در سيستم امتيازدهي، امتياز مربوط به چالش را كسب مي‌كردند. امتياز هر يک از چالش‌ها بر اساس ميزان پيچيدگي آن چالش تعيين شد. علاوه بر اين براي تيم‌هايي كه موفق به حل سريعتر چالش‌ها شدند، يک امتياز اضافي علاوه بر امتياز تعيين شده براي همان چالش اختصاص مي‌يافت.

طي برگزاري مسابقه امکان تعامل تيم‌هاي شرکت کننده با يکديگر و با برگزارکنندگان مسابقه از طريق IRC فراهم شد كه اين امر به اعلام سريع اخبار و پيام‌هاي تيم برگزار‌كننده به تمام تيم‌ها كمك كرد. همچنين تمام اخبار در صفحه اختصاصي سايت رسمي آپا شريف و نيز صفحه اخبار كه در صفحات کاربري تيم‌ها تعبيه شده بود اعلام مي شد.

 

براي اجراي اين مرحله از مسابقه، دسترسي تيم‌هاي شرکت‌کننده از طريق شبکه خصوصي مجازي (VPN) به شبكه رقابت‌ها پيش‌بيني شد؛ اما باتوجه به مشکلات فني برخي از تيم‌هاي شرکت‌کننده در اتصال به شبکه خصوصي مجازي به منظور ارتقاي سطح کيفي مسابقه و رعايت عدالت در برگزاري مسابقه، شرط اتصال از طريق VPN حذف شد و امکان اتصال مستقيم تمام تيم‌ها به کارگزاران مسابقه برقرار شد. به همين دليل و با تقاضاهاي مکرر شرکت‌کنندگان مبني بر افزايش زمان مسابقه، زمان پايان مسابقه طي دو مرحله تمديد شد.

طي برگزاري اين مسابقه، تيم نظارت بر مسابقه به رصد فعاليت‌هاي هر يک از تيم‌ها و مقابله با حملات صورت پذيرفته به کارگزاران مسابقه پرداختند. نکته قابل توجه طي برگزاري اين مسابقه، حجم قابل توجه حملات بيروني، خصوصاً حملات منع سرويس توزيع شده (DDoS) به كارگزارهاي مسابقه بوده است که تلاش تيم نظارت مسابقه، مانع از ايجاد اختلال جدي در روند برگزاري مسابقه شد.

جدول رده‌بندي نتايج مرحله مقدماتي مسابقه نشان مي‌دهد که از بين 49 تيم شرکت‌کننده، 29 تيم موفق به کسب امتياز شدند. تيم‌هاي Rebels، ملوان زبل، گروه امنيتي نويان، AbiusX و Arsin تيم‌هايي بودند كه بيشترين امتياز را در مسابقه مقدماتي «هک و نفوذ» كسب كردند.

 

از ميان اين 29 تيم نيز 10 تيم صرفاً موفق به کسب 200 امتياز يا کمتر شدند و 19 تيم موفق به کسب بيش از 600 امتياز شدند.

گفتني است، مرحله اصلي مسابقه هک و نفوذ در روزهاي هفتم و هشتم تير ماه با حضور تيم‌هاي منتخب در محل دانشکده مهندسي کامپيوتر دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي‌شود.

 مركز آپا (آگاهي رساني، پشتيباني و امداد) دانشگاه صنعتي شريف در سال 1386 با حمايت مادي و معنوي مرکز تحقيقات مخابرات ايران و در کنار مرکز امنيت داده و شبکه شريف، تحت مديريت واحد جمعي از اعضاي هيات علمي دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه صنعتي شريف در محل اين دانشكده تشکيل شد.

زمينه تخصصي آپاي شريف در سال‌هاي اوليه تشكيل، آگاهي رساني، پشتيباني و امداد در حوزه سيستم‌هاي مديريت پايگاه ‌داده بوده است اما در ادامه، فعاليت‌هاي اين مركز در جهت ارائه تمام خدمات تخصصي آپا به كاربران و سازمان‌ها گسترش يافته است.

 

در حال حاضر ارائه مشاوره‌هاي امنيتي در زمينه امن‌سازي بسترهاي فناوري اطلاعات، مديريت و تحليل حوادث امنيتي، مديريت و تحليل بدافزارها، ارائه خدمات تست نفوذ و كشف آسيب‌پذيري و مميزي امنيتي از جمله خدماتي است كه توسط اين مركز به سازمان‌هاي دولتي و خصوصي ارائه مي‌شود. پژوهشگران فعال در مركز آپاي شريف، اعضاي هيات علمي، دانش‌اموختگان و دانشجويان مركز امنيت داده و شبكه دانشگاه مي‌باشند.

هشدار امنیتی پلیس فتا ناجا در خصوص نرم‌افزار Adobe Reader

 

هشدار امنیتی پلیس فتا ناجا در خصوص نرم‌افزار Adobe Reader

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا نوشت:

طبق اعلام معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا در بررسی بولتن‌های امنیتی شرکت‌های‌غربی، شرکت Adobe اعلام کرده است که در نسخه‌های قدیمی نرم افزارهای Flash و Reader این شرکت، کدهای آسیب‌پذیری پیدا شده است که مهاجمان می‌توانند با ارسال کد در شبکه‌های وب منجر به خسارت و آسیب کاربران دیگر شوند. نسخه‌های 9.5 و 10.1.2 و همچنین x.9 وv.10 ویندوز و مکینتاش و یونیکس و نسخه‌های قبلی سبب بروز چنین آسیب‌هایی می‌شوند.
 بدلیل وجود یک کد آسیب‌پذیر در این نرم‌افزارها، مهاجم می‌تواند با ساخت یک PDF تحت وب که Reader را مجبور به بازکردن خود می‌كند، قادر است کدی را وارد سیستم قربانی كنند و از این طریق در ارسال یا دریافت فایل‌های قربانی تسلط پیدا كند.البته بخش امنیت شرکت Adobe اعلام داشت با آپدیت جدید این محصولات این مشکل کاملاً رفع شده است، تنها کاربران برای حفظ امنیت سیستم خود باید مراحل زیر براي غیرفعال کردن Reader تحت مرورگر خود و همچنین امکان 3D را در برنامه غیرفعال كنند.
برای غیرفعال کردن نمایش فایل‌های PDF در مرورگر وب مراحل زیر را باید انجام دهید:
 
•نرم افزار Adobe Acrobat Reader را باز كنید.
•منوی Edit را کلیک كنید.
•بخش تنظیمات (Preference) را باز کنید.
•در قسمت تنظیمات بخش اینترنت را کلیک كنند.
•در این بخش گزینه نمایش PDF در مرورگر (Display PDF in browser) را که تیک خورده است، غیرفعال كنند.
Edit ->Preferences -> JavaScript; uncheck Enable Acrobat JavaScript

همچنین این شرکت اعلام داشت بدلیل بازشدن برخی از فایل‌های PDF بطور خودکار در مرورگر کاربر می‌تواند با تنظیمات در بخش رجیستری ویندوز آن را غیرفعال كنند

روزانه ۳۶ سایت در ایران هک می‌شود

 

روزانه ۳۶ سایت در ایران هک می‌شود

 یک کارشناس امنیت الکترونیک با اشاره به آمارهای منتشر شده از جرایم رایانه ای سال 90 گفت: به طور متوسط روزانه 36 وبسایت در ایران هک می شود و 73 درصد حفره های امنیتی کشف شده در سال 90 مربوط به سایتهای دولتی بوده که از این تعداد 60 درصد در حوزه خدمات اینترنتی مربوط به بانکهای دولتی است.

پاشا ناصرآبادی با اشاره به آمارهای منتشر شده از جرایم رایانه ای که از سوی پلیس فضای تبادل اطلاعات کشور اعلام شده است، به جرایم رایانه ای مربوط به برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی اشاره کرد و گفت: در 10 ماهه سال 90 حدود 4 هزار پرونده جرایم رایانه ای در کشور به ثبت رسیده که حدود 47 درصد از این جرایم فضای مجازی مربوط به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی بوده است.

بهترین هاردهای اکسترنال اقتصادی

بهترین هاردهای اکسترنال اقتصادی

ادامه مطلب
ویژگی‌های لپ‌تاپ مناسب طراحی گرافیک و تدوین ویدیو

ویژگی‌های لپ‌تاپ مناسب طراحی گرافیک و تدوین ویدیو

ادامه مطلب
هارد اکسترنال قابل‌حمل

هارد اکسترنال قابل‌حمل

ادامه مطلب
طول عمر و دوام SSD

طول عمر و دوام SSD

ادامه مطلب
Asus ROG XG17AHPE : بهترین مانیتور بازی قابل حمل

Asus ROG XG17AHPE : بهترین مانیتور بازی قابل حمل

ادامه مطلب
Lenovo ThinkVision M14 : بهترین مانیتور قابل حمل

Lenovo ThinkVision M14 : بهترین مانیتور قابل حمل

ادامه مطلب
Asus ProArt PA32UCX : بهترین مانیتور کامپیوتر HDR

Asus ProArt PA32UCX : بهترین مانیتور کامپیوتر HDR

ادامه مطلب
Aorus FO48U 4K OLED : بهترین مانیتور رایانه HDR برای بازی

Aorus FO48U 4K OLED : بهترین مانیتور رایانه HDR برای بازی

ادامه مطلب
سامسونگ  UR59C: بهترین مانیتور کامپیوتر K4 اقتصادی

سامسونگ UR59C: بهترین مانیتور کامپیوتر K4 اقتصادی

ادامه مطلب
MSI Oculux NXG253R : بهترین مانیتور کامپیوتر برای eSports

MSI Oculux NXG253R : بهترین مانیتور کامپیوتر برای eSports

ادامه مطلب
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد